• 0593 526 716
  • Rheeveld 20 9415 TA Hijken

De Praktijk

De Praktijk
De Praktijk

Openstelling praktijk m.i.v. mei 2020 m.b.t. het covid-19 virus.

De praktijk is weer geopend voor behandelingen fysiotherapie, kinderfyiostherapie en sportfysiotherapie.

Met ingang van heden zijn de maatregelen met betrekking tot het covid-19 virus veranderd. Dit kunt u ook lezen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/zorg

Met de nodige persoonlijke beschermende middelen kan ik u of jou weer behandelen. Deze zijn voorgeschreven door de RIVM, te weten: dragen van handschoenen, mondkapjes, handen wassen en ontsmetten, dit geldt ook voor de klant, dit kan bij binnenkomst in de wachtkamer.

Verder geldt, dat indien u  zich gezond voelt, niet hoeft te hoesten, geen zere keel hebt of koorts hebt en in uw naaste omgeving ook geen besmetting is geweest, u en jij van harte welkom bent in de praktijk. 

Ik hoop u of jou binnenkort weer te mogen ontvangen voor therapie.

Pas goed op uzelf en neem de 1,5 m-regel ook in acht.

Hartelijke groeten, Anja Eefting-Tingen, uw fysiotherapeut. 

Lees verder

Vanaf 2019 ben ik ook werkzaam bij Fysiotherapie de Carrousel te Ommen. Zie ook voor website https://www.fysio-ommen.nl/specialismen/kinderfysiotherapie/

Na het stoppen met de contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland, ben ik ook werkzaam in Ommen. 

Dit is een jong, dynamische en zeer gedreven praktijk, hier werk ik samen met nog 4 andere kinderfysiotherapeuten.

Ik werk hier o.a. op een aantal basisscholen in Ommen. Door op school een ruimte te hebben waar je de kinderen kan behandelen, hoeven deze kinderen na school niet naar de fysiotherapie, maar in overleg met de leerkrachten kan ik ze tijdens schooltijden behandelen. Dit natuurlijk in samenspraak met ouders, leerkracht en de intern begeleider van de school.

Ik werk hier overdag op de maandag tot en met de donderdag. 

Vanaf 21 mei 2018: Strippenkaart massagebehandeling

Ik vind het belangrijk, ook gezien mijn verleden als sportbegeleider, om ook sportmassage aan te bieden in de praktijk. Dit is bedoeld voor sporters of mensen die last hebben van stijve spieren ten gevolge van werkhouding of stress. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars, maar zoals recentelijk ook uit de wetenschappelijke literatuur naar voren komt en bewezen is, is dat massage de tonus van spieren en bindweefsel kan verlagen, waardoor u weer lekker aan het sporten en werken kan gaan, zonder hinderlijke spierspanningsproblemen. 

De kosten van een massagebehandeling zijn 25 euro per behandeling van een half uur.

Fijne, sportieve en werkzame dag gewenst!

Hopelijk tot ziens!

Anja Eefting-Tingen, (kinder)(sport)fysiotherapeut sinds 1991. 

De Praktijk

De Praktijk heeft een nieuwe vloer!

Voorheen hadden we linoleum in beide behandelkamers liggen, maar dat hebben we vervangen voor een mooie kastanjebruine kurk-vloer met PVC-toplaag. De Praktijk heeft hierdoor een hele professionele uitstraling gekregen. De vorige vloer was aan vervanging toe, en vertoonde al meerdere gebruikerssporen. Hij heeft het 15 jaar volgehouden, hopelijk doet deze vloer dat ook!

Door de nieuwe vloer hoor je nu de behandelkrukken nog wel, maar dat wordt aangepast. Ook voor dit hebben we nieuwe wielen gekocht, die als het goed is nu verscheept zijn vanuit de Verenigde Staten. Hoogwaardige kwaliteit, waardoor we straks weer zonder teveel geluid kunnen verschuiven met onze stoelen, zonder ergernis van onze patiënten.

Foto's Praktijk