• 0593 526 716
  • Rheeveld 20 9415 TA Hijken

De Praktijk

De Praktijk

Vanaf 21 mei 2018: Strippenkaart massagebehandeling

Zoals bekend werk ik ook in Hardenberg/Oosterhesselen voor FysioTotaal. Vanaf vorig jaar kun je daar ook een 10-strippenkaart massagebehandeling aanschaffen. 

Ik vind dit zo'n mooi initiatief dat ik heb besloten om dit ook te gaan doen!

Dus vanaf 21-5-2018 kunt u ook een 5- of 10-strippenkaart voor massagebehandeling van 30 minuten aanschaffen, dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Kosten hiervan zijn 25 euro per behandeling van 1 half uur.

Hopelijk tot ziens!

Anja Eefting-Tingen, (kinder)(sport)fysiotherapeut sinds 1991. 

De Praktijk

De Praktijk heeft een nieuwe vloer!

Voorheen hadden we linoleum in beide behandelkamers liggen, maar dat hebben we vervangen voor een mooie kastanjebruine kurk-vloer met PVC-toplaag. De Praktijk heeft hierdoor een hele professionele uitstraling gekregen. De vorige vloer was aan vervanging toe, en vertoonde al meerdere gebruikerssporen. Hij heeft het 15 jaar volgehouden, hopelijk doet deze vloer dat ook!

Door de nieuwe vloer hoor je nu de behandelkrukken nog wel, maar dat wordt aangepast. Ook voor dit hebben we nieuwe wielen gekocht, die als het goed is nu verscheept zijn vanuit de Verenigde Staten. Hoogwaardige kwaliteit, waardoor we straks weer zonder teveel geluid kunnen verschuiven met onze stoelen, zonder ergernis van onze patiënten.

Foto's Praktijk