Anja Eefting

Functie: Fysiotherapeute, Kinderfysioherapeute, sportfysiotherapeute en kindertolk@

E-mailadres: Info@fysiotherapie-eefting.nl

Hallo, ik ben Anja Eefting. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeute in 1991 aan de academie voor fysiotherapie “Thim van der Laan” in Utrecht. Hierna heb ik een aantal jaren in een tweetal groepspraktijken gewerkt in Meppel en Steenwijk.

Van 1993 tot 1998 ben ik werkzaam geweest in een psychogeriatrisch verpleeghuis in Assen (Nieuw Graswijk, tegenwoordig Interzorg). Hier heb ik veel ervaring met de oudere mens opgedaan, in de revalidatie en zorgsector. Het belang van multidisciplinair werken en overleggen heb ik hier geleerd. En dit vindt ik nog steeds belangrijk in de praktijk.

In 1994 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk.

In 1995 heb ik de specialisatie sportfysiotherapie gevolgd en in 2008 ben ik afgestudeerd als master kinderfysiotherapeut. De combinatie sport en kinderen vind ik een grote uitdaging, maar ook het behandelen van volwassenen met zeer ingewikkelde en chronische problematiek heeft mijn voorkeur.

In 2016 ben ik afgestudeerd als kindertolk@ volgens de methode PresentChild. (Www.presentchild.com). Dit is een waardevolle aanvulling op mijn beroep van kinderfysiotherapeut, ik kn gezinnen nu nog beter helpen en ondersteunen.

Werkzaam:
– maandag van 8.00-17.00 uur en vrijdag van 8.00-11.45 uur.
– Ook op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u tussen 19.00 en 20.30 behandeld worden. Tevens is dan het blessurespreekuur voor alle leden van de omnivereniging HHCombi (1e keer gratis)

Terug naar overzicht